AJUTS PER A OBRES D'ARRANJAMENT EN INTERIOR D'HABITATGES PER A PERSONES GRANS PER A L'ANY 2017

Publicat el 20/06/2017

 

El 26 de maig de 2017 s'ha publicat en el DOGC núm. 7378, la Resolució GAH/1147/2017, de 23 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans, per a l'any 2017.

 

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les persones que formin part d'una unitat de convivència que inclogui entre els seus membres alguna persona de 65 anys o més, que tinguin el seu domicili habitual i permanent en l'habitatge objecte de l'arranjament, i a les quals les obres de reforma beneficiïn directament.

 

El termini per a sol·licitar aquests ajuts finalitza el dia 31 de juliol de 2017

 

Adjuntem el tríptic publicat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya amb informació concreta sobre aquests ajuts, en especial sobre les actuacions subvencionables i els requisits necessaris per a poder sol·licitar aquest ajut.

 

Per més informació, podeu dirigir-vos a l'Oficina Local d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ( Carrer Doctor Ferran numero 8 de Reus).