CONCERT EN COMMEMORACIÓ DEL 25È ANIVERSARI DE LA MORT D' EN JOSEP MARIA BERNAT I COLOMINA: RETALLS DE COBLA

Publicat el 31/10/2017

 

Dissabte 11 de novembre de 2017 a REUS. CONCERT RETALLS DE COBLA. Al teatre Fortuny (Plaça de Prim, 4, 43201 Reus). A les 21 hores. (horari confirmat)

Acte sardanista dins de la Capital de la Cultura Catalana 2017. Les cobles Berga Jove i Reus Jove sota la direcció musical de Jesús Ventura i Barnet, oferiran el concert commemoratiu en recordança del compositor Josep Maria Bernat.

 

Les Cobles Reus Jove i Berga Jove volen fer d’aquest concert un homenatge al compositor barceloní, un dels més importants de la música per a cobla de la segona meitat del segle XX i al qual li volen retre un homenatge en pro de la música per a cobla de gran qualitat com és el cas de l’obra de Bernat. Un concert amb obres i sardanes per a una i dues cobles. 

 

A més, es dóna el cas que en l’any 2017 es compleixen exactament 25 anys de la prematura mort del Mestre: aquest concert era l’ocasió perfecta per a retre-li un homenatge més que merescut. No oblidem que Josep Maria Bernat és, desgraciadament, un autor poc programat a la plaça, per això nosaltres volem rescatar de l’injust oblit diverses obres que considerem dignes d’ésser escoltades novament. La seva prou coneguda condició de sastre ens dóna lloc al títol del concert que us presentem, Retalls de cobla.

 

Adjuntem cartell