ENSINISTRAMENT CANÍ PROFESSIONAL A DOMICILI

Publicat el 20/10/2017


El gos és un animal que durant moltíssim ha acompanyat a l'evolució de la humanitat, ha estat al costat d'aquesta, sent un suport fidel per a moltes funcions de l'acompliment de la vida. En L'actualitat, i atès que la qualitat de vida i els valors de la humanitat han canviat i a augmentant la sensibilitat social per aquests animals aquest àmbit de dedicació, l'ensinistrament caní ha experimentat un elevat creixement.

És en aquest entorn on la convivència de l'home amb el gos és cada vegada més intensa, i si en un passat molt proper l'única relació amb el gos era la seva alimentació, en l'actualitat no ens conformem ja en buscar els perquès de les seves reaccions o comportaments, sinó que volem dotar de sentit i contingut l'existència dels nostres animals, buscant activitats que siguin acords amb les seves qualitats i capacitats, tant innates com adquirides. Aquest Curs Online de Ensinistrament Caní ha estat dissenyat per abordar punts importants en la visió actual que del gos es té, destacant tres punts principals: la psicologia, l'educació i l'ensinistrament.

L'ensinistrament caní consisteix en un conjunt de tècniques i protocols marcats per tal de poder entrenar i fer el gos més destre i expert en l'art de l'atenció a l'ésser humà.
 
El nostre objectiu es:
1.-Afavorir la comprensió i la cooperació a través d'una correcta comunicació entre el teu gos i tu.
2.-Treure el màxim profit als teus accions i a les del teu gos per portar la vostra relació a un nivell superior.
3.-Ensenyar-te a identificar totes les circumstàncies en les que el teu gos necessita suport.
4.-Que aprenguis a veure el món, des del punt de vista que el veu el teu gos.
 
Adjuntem cartell