L' ALBIOL: CICLE DE TALLERS

Publicat el 12/09/2018

 

 

L’Albiol inicia un nou cicle de tallers 

 

L’Albiol inicia el divendres 21 de setembre un nou cicle de tallers; aquest primer taller sota el títol "Ungüents terapèutics",  del Projecte Bálsamos Shangril·la,promogut per persones nutricionistes, homeòpates i naturistes interessades en les medicines alternatives i els remeis casolans.  Aquest taller anirà a càrrec de Carla Albiol. Si hi vols participar, vine i et podras fer tu el teu ungüent de calèndula i te'l podras emportar.

 

El segon taller que es farà el divendres 26 d'octubre porta per títol "Centres de taula amb materials reciclats",  aquest taller anirà a càrrec de Jordi Nager, que ens ensenyarà a donar una altra vida als residus per decorar la nostra llar amb un original centre de taula fet de materials reciclats. Podras fer-te tu mateix el centre de taula i te'l podras emportar.

 

El tercer taller que es farà el divendres 23 de novembre porta per títol "Sugarcraft per Nadal", a càrrec de Maria Muïr, que ens ensenyarà l'art del sugarcraft per decorar pastissos i galetes per Nadal. Vine, fes el teu sugarcraft de Nadal i emporta-te'l.

 

Tots els tallers són gratuïts i tindràn lloc a les 20:00 hores a la Sala Urrutia de les Oficines Municipals de l’Albiol a Masies Catalanes.

 

Adjuntem cartell dels tallers