CICLE DE TALLERS: "L'ALBIOL SALUDABLE"

Publicat el 08/03/2018

 

 

L’Albiol inicia un nou cicle de tallers sobre benestar i salut

 

L’Albiol inicia aquest divendres 16 de març un nou cicle de tallers que amb el nom L’Albiol Saludable se centrarà en el benestar mitjançant teràpies alternatives com l’aromateràpia i la risoteràpia.

 

Aquest primer taller tractarà dels fonaments de l’Aromateràpia, i anirà a càrrec de Pere Peñalver, que és farmacèutic. Després d’estar dos anys com a professor de Química General a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (UB), en 1976 encaminà la seva vida professional al món de la veterinària on desenvolupà nous additius per a l’alimentació animal i preparats farmacològics. Els seus treballs innovadors van obrir una nova línia d’investigació sobre la contaminació fúngica dels aliments pel bestiar.

 

A principis dels 1990 percep que l’ús d’antibiòtics i productes químics per  a l’alimentació de l’aviram, i la ramaderia en general, és insostenible per les seves implicacions en la salut humana i per la contaminació del medi ambient. En aquest moment comença a desenvolupar noves alternatives naturals més respectuoses amb el medi ambient, concloent que  la millor manera d’aconseguir-ho són els olis essencials de plantes. Des de llavors l’estudi de les essències és el punt clau del seu treball, que l’ha portat també a participar en congressos, impartir cursos i publicar 3 llibres sobre Aromateràpia.

 

El taller és gratuït i tindrà lloc a les 20 hores a la Sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals de l’Albiol a Masies Catalanes.

 

 

El segon taller serà el divendres 20 d'abril, amb el títol "Aromateràpia a les nostres vides", aquest taller també anirà a càrrec de Pere Peñalver.

 

El cicle de tallers L’Albiol Saludable finalitzarà el 25 de maig, aquest taller porta per títol "Risoteràpia", i anirà a càrrec d'Aida Cases (Graduada en Psicologia i animadora sociocultural)

 

Adjuntem cartell dels tallers