24 DE MARÇ - FESTA DE LA PRIMAVERA

Publicat el 19/03/2019

 

La Festa de la Primavera torna a l’Albiol el proper 24 de març

 

L’Albiol celebrarà el proper diumenge 24 de març una nova edició de la Festa de la Primavera, una iniciativa de l’Ajuntament que convida els veïns i veïnes del municipi a fer una plantada de flors i plantes mediterrànies en espais públics del municipi amb l’objectiu de recuperar-los i convertir-los en zones verdes i d’esbarjo. En aquesta ocasió, l’espai escollit és la plaça de l’Avet, que es troba al final del carrer del mateix nom a la urbanització Masies Catalanes.

 

L’acte se celebrarà entre les 10 i les 13 hores, i a més de posar a disposició del veïnat diferents tipus de flors per plantar i guarnir el nou espai, també es farà una xerrada sobre el projecte de foment de la recollida selectiva dels residus, “La Bona Brossa” a càrrec de l’empresa pública comarcal que fa la recollida dels residus municipals, Secomsa. La festa finalitzarà amb un vermut popular.

 

En  2018 la Festa de la Primavera va permetre enjardinar un altre solar municipal ubicat al carrer Dragó de Masies Catalanes, que s’ha convertit en el parc de la Jacaranda després de plantar un arbre d’aquesta espècie. En canvi, en 2016 i 2017 la Festa de la Primavera es va centrar en endreçat i embellit el mirador del poble davant la plaça de l’Església.

 

Us hi esperem!!!! No hi falteu!!!!

 

Adjuntem cartell