8 DE MARÇ - DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Publicat el 20/02/2019

Dia Internacional de les Dones - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


 

El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU). És un dia aprofitat tradicionalment per reivindicar el feminisme denunciant el sexisme. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació juntament amb els homes en l'àmbit laboral, i per tant del dret a la independència econòmica, i a la societat en general.

 

Des del Consell Consultiu  davant la proximitat del dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones,  per commemorar el paper de les dones en la lluita pels nostres drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes, t’animen a participar-hi  aquest dia  posant-te  una peça de VESTIR de COLOR LILA. Ajuda’ns a visualitzar l’apoderament de les dones.

 

Us podeu fer  FOTOS individuals i col·lectives i compartiu-les a les xarxes socials i/o enviar-les en aquesta adreça per a fer un recull Necessitem reivindicar la necessitat de construir una societat basada en l’equitat de gènere.

 

Adjunt el butlletí per la igualtat