CAMPANYA: "POSA'T LA GORRA 2016 A PORTAVENTURA WORLD"

Publicat el 18/05/2016

 

L'objectiu principal d'aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que s'en deriven a partir del diagnòstic.

 

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

 

El 5 de juny celebrem la 14ª edició de la festa del Posa't la Gorra a PortAventura Park!

 

La campanya "Posa't la gorra!" és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duen a terme. Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

 

Han estat moltes les fites aconseguides, però una de les més importants ha estat la de posar en funcionament, des de l'octubre de 2011, La Casa dels Xuklis; una casa d'acollida, de 25 apartaments, per aquelles famílies amb un fill/a amb càncer, que s'han de desplaçar del seu lloc d'origen a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència. Fins a dia d'avui s'han acollit més de 500 famílies.

 

La gorra d'aquest any (imprescindible per participar a la festa), dissenyada per la Roser Capdevila representa un ramat de xais sobre un fons verd que ballen, juguen, canten, mengen, llegeixen, s'estimen i es fan regals. ens volen recordar tot allò que ens fa gaudir a tots, tant si som petits com grans.

 

Una gorra que, com cada any, també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot. Per sobre d'una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que més els agrada.

Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

 

T'esperem el 5 de juny a PortAventura!!

 

No hi faltis!!!!

 

La gorra es podrà adquirir a la delegació d'AFANOC Tarragona, AFANOC Barcelona i a la delegació d' AFANOC Lleida. També als punts de venda autoritzats, els podeu trobar al web de www.posatlagorra.org 

 

Per a més informació:

AFANOC TARRAGONA / Nens amb Càncer / La Casa dels Xuklis

C/ Adrià, 9 baixos - 43004 Tarragona

Telf. 977 22 87 12

Mail: tarragona@afanoc.org

www.afanoc.org / www.lacasadelsxuklis.org