CICLE DE TALLERS : L'ALBIOL I EL SEU ENTORN NATURAL. GALERIA FOTOGRÀFICA.

Publicat el 17/05/2017

 

El 26 de maig de 2017 comença el cicle de tallers: L'Albiol i el seu entorn natural

 

El proper divendres dia 26 de maig, a les 20:00 h, l'Ajuntament de l'Albiol obrirà el cicle de tallers: L'Albiol i el seu entorn natural. El cicle consta de 4 tallers realitzats per experts, en cada matèria, i s'adreça a la població en general.

 

Tots els tallers són gratuïts, i la ubicació és igual per a tots els tallers: La Sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals de Masies Catalanes.

 

El primer taller del divendres 26 de maig porta per títol "L'hort ecològic" , es centrarà amb el creixement de les plantes i de l'energia que les plantes puguin necessitar. Aquest taller anirà a càrrec de Gessamí Cases (Tècnica superior en Gestió i organització de Recursos Naturals i Paisatgístics, i estudiant d'Enginyeria Forestal a la Universitat de Lleida) i de Sergi Garcia (estudiant d'Enginyeria Forestal a la Universitat de Lleida).

El segon taller serà el divendres 30 de juny, a les 20:00 h, amb el títol "Plantes medicinals de l'Albiol", aquest taller també anirà  a càrrec de Sergi Garcia i Gessamí Cases.

 

El divendres 28 de juliol, a les 20:00 h el taller  porta per títol "Com protegir-se d'un incendi forestal". Els mesos d'estiu són èpoques de risc d'incendis forestals, el nostre municipi té una gran quantitat de bosc i per tal de preservar-lo, cal anar amb precaució, és per això que hem de tenir en compte alguns consells preventius, què hem de fer en el cas que hi hagi un incendi, quines mesures hem de prendre... Aquest taller anirà a càrrec de Sergi Garcia.

 

El divendres 1 de setembre, a les 20:00 h , es farà l'últim taller, a càrrec de Sergi Garcia i Gessemí Cases, i que porta per títol "La fauna salvatge de l'Albiol"