CICLE DE TALLERS DE NUTRICIÓ I SALUT A L'ALBIOL

Publicat el 14/02/2017

El 17 de febrer comença el cicle de tallers Nutrició i Salut a l’Albiol

 

El proper 17 de febrer, a les 20 h, l’Ajuntament de l’Albiol obrirà el cicle de tallers Nutrició i Salut amb que el Consistori vol incidir en la millora en la salut i en la qualitat de vida dels veïns i veïnes del municipi, mitjançant la prevenció en salut.. El cicle consta de 4 tallers realitzats per experts en cada matèria, i s’adreça a la població en general però també a les persones grans i a les famílies amb infants i joves.

 

Tots els tallers són gratuïts i incorporen una part pràctica i dinàmica, que vol fugir de la típica xerrada. La ubicació també és igual per a tots els tallers: la Sala Urrutia de Masies Catalanes.

 

El primer taller del divendres 17 de febrer porta per títol “Mou-te pel teu benestar” i se centrarà en l’activitat física especialment centrada per al col·lectiu de gent gran. D’altra banda, el segon taller serà el divendres 3 de març, i amb el títol “Aprenent a través del joc” vol incidir en la importància de la psicomotricitat amb una part pràctica per a infants de 2 a 5 anys. Aquest segon taller serà a les 19 h. Ambdós tallers van a càrrec de Mònica Farran, diplomada en Magisteri d’Educació Física, i de Marcel Folch, mestre d’educació infantil. Tots dos professionals són, a més,  tècnics superiors d’animació d’activitats fisicoesportives.

 

Els dos tallers següents se centraran més en la nutrició. Un serà el divendres 31 de març a les 20 h, i porta per títol “Menjo salut. Tot allò que vols saber per tenir una salut de ferro”. L’activitat, amb sorpresa inclosa, incidirà en la importància de l’alimentació per mantenir un bon estat de salut i un bon control de les patologies associades. Anirà a càrrec de Cèlia Rodríguez Borjabad, dietista nutricionista i Màster en Nutrició i Metabolisme. Treballa a la Unitat de Vascular i Metabolisme del Hospital Universitari Sant Joan de Reus i és

investigadora.

 

L’últim taller serà el divendres 28 d’abril a les 20 h, també a càrrec de Cèlia Rodríguez, i porta el títol "D'esport a esport tiro perquè em faig més fort. Jugant aprenc a menjar saludable”. Mitjançant tasts i l’ús dels sentits, s’ensenyarà a les famílies i els infants els diferents grups d’aliments i com menjar d’una manera saludable per créixer sans i forts.

 

28-4-2017 D'ESPORT A ESPORT, TIRO PERQUÈ EM FAIG MÉS FORT
PROGRAMACIÓ TALLERS SALUT I NUTRICIÓ A L'ALBIOL
31-3-2017 MENJO SALUT
3-3-2017 APRENEM A TRAVÉS DEL JOC