CICLE DE TALLERS:L'ALBIOL I EL SEU ENTORN NATURAL

Publicat el 22/09/2017

El 20 d'octubre de 2017 comença l'últim cicle de tallers: L'Albiol i el seu entorn natural

 

El proper divendres dia 20 d'octubre de 2017, a les 20:00 h, l'Ajuntament de l'Albiol obrirà el cicle de tallers: L'Albiol i el seu entorn natural. El cicle consta de 2 tallers realitzats per experts, en cada matèria, i s'adreça a la població en general.

 

Tots els tallers són gratuïts, i la ubicació és igual per a tots els tallers: La Sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals de Masies Catalanes.

 

El primer taller del divendres 20 d'octubre porta per títol "El fascinant món dels fongs" . Aquest taller anirà a càrrec de Jordi Martí, membre de la Societat Catalana de Micologia, el qual, s'ha sentit sempre captivat per la vida secreta dels fongs, uns éssers que es troben a mig camí dels regnes animal i vegetal.

 

El segon i últim  taller serà el divendres 24 de novembre , a les 20:00 h, amb el títol "Decorem el Nadal reciclant", aquest taller  anirà  a càrrec d'Aurora Redondo i Jordi Nager, de Polièdric Serveis Integrals, empresa especialitzada en activitats educatives d'oci i de lleure.