CURSA POPULAR HEROIS X L' ALZHEIMER

Publicat el 27/02/2019

 

La Cursa Grup Oliva “Herois per l’Alzheimer”, és una prova diferent

 

El GRUP OLIVA és qui organitza aquesta cursa. L’ajuntament de Reus col·labora en facilitar i proveir de recursos per a la Cursa. 

 

És una cursa 100% solidària, popular i urbana, que promou la sensibilització social cap a una malaltia encara desconeguda per a molts, però a la vegada estesa. La totalitat del fons d’aquesta cursa aniran destinats a l’ASSOCIACIÓ D’ALZHEIMER DE REUS I BAIX CAMP.


La cursa, de 5 km, es realitzarà pel centre de Reus el proper diumenge 31 de març de 2019. A banda de la cursa atlètica, també es dóna l’oportunitat de fer-la caminant per aquelles persones que no s’atreveixin a completar-la corrents, i a més, pels que no puguin assistir o no volen fer-la però volen col·laborar amb la causa, tenen a la seva disposició el Dorsal 0 (amb una aportació solidària de 5€).

No només serà un acte solidari, sinó que també serà una gran festa on al voltant de la cursa s’organitzaran un gran nombre d’activitats paral·leles: vermut popular, masterclass de Zumba, activitats per als més petits i sortejos.

 

Tothom podrà participar tant els nens com els adults

-els que corren : Inscripció 10 euros

-els que caminen : inscripció 10 euros

-els que no fan la cursa i volen col·laborar, (dorsal solidari): 5 euros

 

Entrega dels dorsals i bossa corredor:

                     -Dissabte de 16h a 20h i el Diumenge de 8h a 10.15h (plaça de l’univers).

 

Inscripció:

Al web : www.cursagrupoliva.com

O a la empresa Protego Corredoria d’assegurances (C/ Amargura, n.36 baixos Reus) la forma de pagament serà amb targeta de crèdit

Qualsevol dubte o aclariment (977 317 603 /686 219 419 Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp).

 Les inscripcions ja estan obertes. Quantes més persones siguem millor, comuniqueu a amics i familiars sobre “LA CURSA X L’ALZHEIMER”, esperem el màxim d’assistència possible, sens dubte serà un dia molt especial.

 

Animeu-vos a participar-hi!!    Que el món rural no es quedi fora!