CURSOS DE FORMACIÓ EN TIC I INTERNET - PARTICIPA A LES XARXES SOCIALS

Publicat el 23/01/2019

 

TINET ofereix diverses activitats formatives arreu del territori amb la voluntat d'evitar l'escletxa digital en la societat. Per això, a través de la Diputació de Tarragona, convoca periòdicament cursos, tallers i jornades per tal d'integrar tota la ciutadania en l'anomenada Societat de la Informació.

 

La TINETaula és una activitat itinerant per les nostres comarques, on la Diputació de Tarragona aporta: l’equipament informàtic, el professor que realitzarà l’activitat i el material didàctic i de difusió.

 

"Participa a les xarxes socials" és un curs adreçat a usuaris habituals d’Internet que volen participar activament a Internet mitjançant la creació i la gestió de diferents perfils socials existents, amb gran cura en els àmbits de privadesa de les dades i seguretat, tant en dispositius de sobretaula i portàtils com en tauletes i telèfons mòbils.

 

Els cursos tindran una durada de 9 dies, de dilluns a divendres. Del 4 al 14 de febrer de 2019 a l'Ajuntament de l'Albiol, a les oficines de Masies Catalanes s'impartirà el curs de Formació en Tic i Internet. Hi hauran dos grups, a cada grup es destinarà 1.30 hora, en horari de tarda.  El grup A es farà de 17.00 a 18.30 hores i el grup B de 18.30 a 20.00 hores

 

Tenen temps fins el 4 de febrer per a fer les inscripcions. Les inscripcions es faran a les oficines de Masies Catalanes en horari d'oficina, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i els dimecres i divendres de 16.00 a 20.00 hores. Es poden inscriure els habitants del municipi majors d’edat.

 

Els alumnes rebran un diploma d'assistència si participen a 6 de les 9 sessions.

 

Per més informació contactar amb l'Ajuntament de l'Albiol al telèfon 977 84 61 60 o al correu ajuntament@albiol.cat