ESPLAI ESTIU. CAMPUS : AROUND THE WORLD

Publicat el 05/06/2018

 

 L'Albiol obre la inscripció al campus d'estiu "Futbol Sala"

 

 L'Ajuntament de l'Albiol ha organitzat un campus d'estiu adreçat als nens i nenes del municipi que tenen entre 4 i 12 anys. Amb el títol "Futbol Sala", el campus combina tecnificació i activitats, també hi hauran jocs d'aigua , a més d'una excursió cada setmana. Aquest campus es del 30 de juliol al 31 d'agost.

 

Les activitats es desenvoluparan a la Pista Poliesportiva de Masies Catalanes i les inscripcions es poden fer per setmanes a un preu de 20 euros la setmana per a nens i nenes empadronats a l'Albiol i de 30 euros la setmana per als nens que no ho estiguin. L'horari del campus és de 09:00 a 13:00 hores però hi haurà servei d'acollida de 8 a 9 del matí i de 13:00 a 14:00 del migdia, a un preu de 10 euros la setmana per a cada franja horària, per als empadronats i de 15 euros per als no empadronats.

 

Les inscripcions es poden formalitzar  fins el 16 de juliol a les Oficines Municipals de Masies Catalanes.

 

Adjuntem documentació en el que hi trobareu el programa setmanal de les activitats, les dades d'nscripció, el full d'inscripció i els preus.

 

Animeu-vos!!!!

 

Us hi esperem!!!!

 

 

L’Albiol obre la inscripció al campus d’estiu “Around the world”

 

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de l’Albiol ha organitzat un campus d’estiu adreçat als nens i nenes del municipi que tenen entre 3 i 12 anys. Amb el títol “Around the world”, el campus combina diverses activitats lúdiques i educatives en anglès del 25 de juny al 27 de juliol.  

 

Les activitats es desenvoluparan a les instal·lacions municipals de Masies Catalanes i les inscripcions es poden fer per setmanes a un preu de 20 euros la setmana per a nens i nenes empadronats a l’Albiol i de 30 euros la setmana per als que no ho estiguin. L’horari del campus és de 9 a 13 hores però hi haurà servei d’acollida de 8 a 9 del matí i de 13:00 a 14:00 del migdia, a un preu de 10 euros la setmana per a cada franja horària, per als empadronats i de 15 euros per als no empadronats.

 

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 19 de juny a les Oficines Municipals de Masies Catalanes.

 

 

 

Adjuntem documentació en el que hi trobareu el programa setmanal de les activitats, les dades d'inscripció, el full d'inscripció i els preus.

 

Animeu-vos!!!!

 

Us esperem!!!!