ESPLAI ESTIU. CAMPUS : THE FIVE SENSES. GALERIA FOTOGRÀFICA.

Publicat el 10/05/2017

 

L'Ajuntament de l'Albiol organitza el campus d'estiu The five senses, que combina esport i anglès

 

L'Ajuntament de l'Albiol ha obert la inscripció per al Campus d'estiu The five senses que combina activitats esportives i anglès i que es desenvoluparà entre el 26 de juny i el 28 de juliol. 

Aquesta és la primera activitat d'aquest tipus que organitza el Consistori i té per objectiu oferir activitats educatives i lúdiques als infants del municipi i ajudar a les famílies a conciliar la vida familiar i laboral.

 

La inscripció al Campus es pot fer per setmanes i s'adreça a infants i joves de 3 a 12 anys.

L'horari és de 09:00 a 13:00 hores de dilluns a divendres, tot i que ofereix el servei d'acollida cada dia de 08:00 a 09:00 hores i de 13:00 a 14:00 hores.

Les activitats previstes per cada dia de la setmana combinen l'anglès amb la pràctica esportiva de futbol, bàsquet o bàdminton, jocs de psicomotricitat, arts&crafts i jocs d'aigua, a més d'una excursió cada setmana.

 

El preu per setmana és de 20 euros per a veïns empadronats a l'Albiol i de 30 euros per a persones no empadronades al municipi. 

Pel que fa a l'acollida, el preu és de 10 euros la setmana per la franja de matí i 10 euros la setmana per la franja de tarda en tots els casos.

 

Les activitats de l'esport  aniran a càrrec de Mònica Farran (mestra d'Educació física) i Marcel Folc (mestre d'Educació Infantil). Tots dos són també tècnics superiors d'Animació i activitats fisicoesportives.

L'activitat d'anglès anirà a càrrec de Rita Prats (llicenciada en Filologia anglesa amb certificat d'aptitud pedagògica).

 

Adjuntem documentació en el que hi trobareu el programa setmanal de les activitats, les dades d'inscripció, el full d'inscripció i els preus.

 

Animeu-vos!!!!

 

Us esperem!!!!