FESTA DE LA PRIMAVERA 2018

Publicat el 29/03/2018

 

15 D'ABRIL FESTA DE LA PRIMAVERA

 

Per tercer any consecutiu, l'Albiol vol donar la benvinguda a la primavera i al bon temps amb una festa oberta a tothom i centrada en les plantes, la natura i la cura del medi. Així, la Festa de la Primavera, una iniciativa que va posar en marxa l'any 2016 l'actual equip de Govern de l'Albiol, tindrà lloc el 15 d'abril a partir de les 09:30hores del matí amb una plantada de flors al solar del carrer Drago, 52-57.

 

A més a més de la plantada de flors al solar del carrer Drago, 52-57, durant el matí hi haurà també altres activitats.

Cap a les 12:30 h, a la Sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals a Masies Catalanes, tindrà lloc la xerrada "Metereologia a l'abast de tothom", a càrrec d'Eduard Marimon, obsevador metereològic, XOM de l'SMC i membre de l'equip MeteoPrades.

 

La Festa de la Primavera va celebrar-se l'any passat al Mirador de l'Albiol, al nucli antic del municipi, mentre que enguany l'escenari canvia i la festa popular es trasl·lada al nucli de Masies Catalanes.

 

En acabar se servirà un vermut popular.

 

Us hi esperem!!!!

 

Adjuntem cartell

 

L'Albiol celebra la Festa de la Primavera

 

En les dues edicions anteriors de la Festa de la Primavera s’havien fet actuacions al nucli antic de l’Albiol, mentre que enguany l’actuació s’ha fet a Masies Catalanes. Els regidors Mario Cortés i Isabel González van coordinar les tasques d’arranjament d’aquest espai, que quedarà arranjat com un mirador ja que el lloc ofereix molt bona vista. A més, és previst instal·lar-hi un banc.

 

Després de la plantada i del lliurament dels xecs nadó, la Festa de la Primavera ha continuat amb una xerrada sobre "Metereologia a l'abast de tothom", a càrrec d'Eduard Marimon, membre de l'equip MeteoPrades.