FESTA D'ESTIU DE L'ALBIOL.

Publicat el 24/07/2018

 

L’Albiol celebra la Festa d’Estiu de Masies Catalanes aquest cap de setmana

 

 

Des d’avui al vespre i fins diumenge l’Albiol celebra la tradicional Festa d’Estiu que cada any se celebra el primer cap de setmana d’agost a Masies Catalanes. El programa previst per avui inclou una sessió doble de cinema a la fresca a la Pista Poliesportiva de la urbanització. Així a les 21.30 h es projectarà “Guardianes de la galaxia 2”, de James Gunn, i la comèdia “Un italiano en Noruega” del director Gennaro Nunziante, aquesta a les 23.30h.

 

La Festa continuarà dissabte amb inflables d’aigua durant tot el dia, des de les 10 fins a les 14 h i de les 16 a les 19h. També hi haurà tallers sobre el reciclatge dels residus i la recollida selectiva per a nens i nenes de 3 a 10 anys, a les 12h.

 

Ja a la tarda, a les 19h, l’entitat SOScan farà una exhibició sobre ensinistrament de gossos a càrrec d’un professional de la matèria i ja a les 21.30 h hi haurà un sopar popular a la fresca, un bingo popular i ball fins a la matinada amb Pepa’s Duet.

 

Diumenge 5 d’agost l’activitat de la Festa d’Estiu també començarà a les 10 del matí, amb diferents jocs tradicionals fins a les 13 h. En el mateix horari (de 10 a 13 h) els nens, nenes i joves interessats en l’art poden prendre part del Concurs infantil de pintura, amb 3 categories (fins a 8 anys, de 8 a 14 anys i de 14 a 16 anys), i que haurà de tractar sobre “L’estiu a l’Albiol”. Un jurat format pels artistes Erina Serrano, Anna Melero, Cori Torroja i Ismael Lozano valorarà les obres i a les 13.30 h es donaran els premis.

 

Tot seguit hi haurà un vermut i un dinar popular. La Festa d’Estiu es tancarà amb la representació de l’obra “La teua dona m’enganya”, de la companyia Delta Teatre, a les 18h, i en acabar se servirà un refrigeri de fi de festa ofert per l’Ajuntament de l’Albiol.

 

Tots els actes tindran lloc a la Pista Poliesportiva de Masies Catalanes, on hi haurà servei de bar tot el dissabte i tot el diumenge, des de les 11 h fins a les 21 h.

 

FESTA D'ESTIU DE L'ALBIOL

 

El primer cap de setmana d'agost tots els albiolencs i albiolenques podran gaudir de la Festa d'Estiu, una festa carregada d'activitats: jocs, tallers, teatre, cine...

 

Programa 

 

Divendres 3 d'agost

 

Cinema a la fresca Pista Poliesportiva de Masies Catalanes

21.30 h “Guardianes de la Galaxia 2”
Director: James Gunn. Sinopsi:Travessant els confins del cosmos, els Guardians han de lluitar per mantenir unida la seva nova família mentre desentranyen el misteri de la veritable filiació de Peter Quill.
23.30 h “Un italiano en Noruega”
Director: Gennaro Nunziante. Sinopsi: Narra les peripècies d’un funcionari d’una administració provincial, amb quinze anys de servei, que es dedica a la rutinària però còmoda tasca d’expedir les llicències de caça i pesca. Viu feliç a casa dels seus pares, mimat per la seva mare, i amb una parella amb la qual no té intenció de casar-se ni tenir fills.
Però el seu món s’esfondrà quan l’Estat decideixi eliminar les províncies. Abans d’acceptar una indemnització i buscar una altra feina, el protagonista accepta diversos trasllats a regions remotes d’Itàlia.

 

Dissabte 4 d'agost

 

Totes les activitats tindran lloc a la Pista Poliesportiva de Masies Catalanes


Servei de Bar d’11:00 h fins 03:00 h

10:00 h fins 14:00 h Inflables d’aigua
11:00 h fins 13:00 h Taller “Reciclatge divertit” Fes-te una joguina amb materials reciclats i refresca’t divertint-te durant tot l’estiu!
12:00 h “La bona brossa”, activitat d’educació ambiental per la recollida selectiva dels residus, dirigida a nens de 3 a 10 anys. A càrrec de SECOMSA
16:00 h fins 19:00 h Inflables d’aigua
19:00 h Ensinistrament de gossos SOSCan a càrrec de Victor Viclis
21.30 h Sopar popular a la fresca
23:00 h Bingo popular
23:30 h Ball fins la matinada amb “Pepa’s Duet

 

Diumenge 5 d'agost

 

10:00 h fins 13:00 h Jocs tradicionals amb aigua (bola d’aigua, la cadira... )
10:00 h fins 13:00 h Concurs de pintura infantil: 3 categories
13:30 h Lliurament premis concurs de pintura
14:00 h fins 15:00 h Festa de l’escuma
15:00 h Dinar popular a la fresca
18:00 h Teatre a la fresca a càrrec de la companyia Delta Teatre amb l’obra “La teua dona m’enganya”. Sinopsi: Es tracta d’una parella on l’home cansat de la
19:00 h Pica pica popular fi de festa a càrrec de l’Ajuntament de l’Albiol.

 

Adjuntem programa