FESTA MAJOR DE LES MASIES CATALANES - AGOST 2019

Publicat el 19/07/2019

FESTA MAJOR DE LES MASIES CATALANES

 

El primer cap de setmana d'agost tots els albiolencs i albiolenques podran gaudir de la Festa Major de les Masies Catalanes, una festa carregada d'activitats: jocs, tallers, teatre, cine, concurs de pastissos, música...

 

Els dies 2,3 i 4 d'agost l'Albiol  celebra la tradicional Festa Major de Les Masies Catalanes.

 

El divendres 2 d'agost a les 19.00 hores i a la Sala Urrutia hi haurà el concurs de pastissos, hi participaran dues categories: la categoria sènior i la categoria infantil fins a 12 anys. 

Tot seguit , a les 22.00 hores a la pista esportiva es projectarà la pel·lícula CAMPEONES.

 

La Festa continuarà dissabte amb inflables d’aigua  des de les 10.30 fins a les 13.00 h i en acabar hi haurà la festa de l'escuma.

 

Ja a la tarda, a partir de les 18.00h, el concurs de pintura infantil. A les 19.30 hores hi haurà el llirament de premis i a continuació l'actuació de la xaranga BANDSONATS. Cap a les 22.00 h hi haurà un sopar popular a la fresca i ball amb FORÉS BAND.

 

Diumenge 5 d’agost l’activitat de la Festa Major  començarà a les 11 del matí, amb diferents jocs tradicionals fins a les 13 h. A les 18.00 de la tarda hi haurà una XOCOLATADA POPULAR organitzada per l'Associació de Dones. 

 

La Festa Major de Les Masies Catalanes  es tancarà amb l'espectacle de màgia amb EL MAG PEP

 

Tots els actes tindran lloc a la Pista Esportiva de Masies Catalanes, on hi haurà servei de bar tot el dissabte i tot el diumenge.

 

Adjuntem programa