FUNDACIÓ ÍTACA

Publicat el 27/05/2016


      

NOUS PROGRAMES EN MARXA

 

 


El cohabitatge és una forma de vida gestionada pels residents a través del consens que permet gaudir d'una privacitat total juntament amb espais comuns i on cada persona és un membre útil pel col·lectiu. Comporta idees que han de veure amb la sostenibilitat, el medi ambient i l'arquitectura, donant lloc a tota una filosofia de vida.

www.cohabitatgebarcelona.cat 

                                                        


 


Promo Llibres Ítaca és un programa de la Fundació Ítaca que neix amb l'objectiu de difondre i  divulgar els llibres en l'entorn digital. Tanmateix, per als autors que s'estimen més publicar pel mètode tradicional els oferim serveis d'edició, distribució i promoció.
 
Serveis

Booktrailer.
Entrevistes en NewsCat TV.
Venda directa on-line.
Difusió  en xarxes socials (Facebook, Twitter, YouTube).
Presentació on-line i presencial.www.promollibres.cat
 El vídeo videocurriculum té elements que el fa ser més atractiu que les presentacions tradicionals i la seva acceptació és cada vegada més gran a les empreses.

El primer avantatge és que ens dóna l'oportunitat d'oferir una presentació més directa i amplia. En comparació amb el paper, la persona que ofereix feina pot veure com ens desenvolupem i la confiança que tenim. Un segon avantatge és que mostrem el nostre coneixement en tecnologia i habilitats multimèdia.

I en darrer terme ens dóna la possibilitat d'avançar el que seria l'entrevista de treball i estalviar temps a l'encarregat de la selecció.
 

www.videocv.cat
 

DESTAQUEM


 

NewsCat TV.  "Una altra manera de comunicar".
 

NewsCat TV és una plataforma plural, reflexiva i multilingüe on s'analitza l'actualitat amb un ampli ventall de programes per aprofundir en la realitat reflexionant i analitzant els esdeveniments per oferir una perspectiva del ecosistema social i cultural més real i sòlida.

NewsCat TV a més, a més  és una productora que ofereix  serveis de comunicació audiovisual i gestió d'imatge adreçada a empreses, institucions i particulars amb l'objectiu de donar-los visibilitat i projecció en el context d'un món globalitzat on és                                             imprescindible tenir presència digital.
 

www.newscat.tv

 

  

Conjunt de la primera sèrie de vídeos que ajuden a donar a conèixer la realitat de les religions a Catalunya quant a la convivència amb el País.


Aquests vídeos han estat possibles per la dedicació dels voluntaris de la Fundació Itaca, el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament d'Afers Religiosos i l'assessorament del Gter- Grup de Treball Estable de les Religions i de les diverses confessions que han participat.


 

Religió i convivència. Tots els vídeos en un clic.

 

 

 

 

EN MARXA PER UN NOU PAÍS ON EL POBLE DECIDEIX

Juny i juliol 2016

Una caminada popular per dibuixar junts un nou país amb una democràcia participativa.


No hi ha revolució social més gran que prendre la paraula com a poble per decidir.

www.lamarxasom.cat