IAN VARO, EL JOVE PILOT DE L'ALBIOL FA PODI A LA PRIMERA CURSA

Publicat el 12/03/2018

 

 

El jove pilot de l’Albiol Ian Varo fa podi a la primera cursa

 

Amb només 11 anys, el jove veí de l’Albiol, Ian Varo, ha fet el segon lloc en la primera cursa en la que participa de la Copa Catalana de Promovelocitat RACC  en la categoria 70cc 2 Temps Promocat 1. La prova ha tingut lloc aquest diumenge 11 de març al circuit d’Alcarràs.

 

Ian Varo ha començat així amb bon peu la temporada amb vistes a l’objectiu que s’ha marcat aquest any, que és quedar entre els 3 primers, segons ha explicat el seu pare Manuel Varo. De fet, el jove pilot albiolenc ja va fer dos podis l’any passat i va quedar en vuitè lloc a la Copa Catalana.

 

L’afició de l’Ian per qualsevol vehicle amb rodes es va incrementar quan fa 3 anys el seu pare va recuperar i arreglar una moto petita i vella que va trobar en un contenidor. Tant li va agradar a l’Ian que els pares el van inscriure a l’escola de pilots Jorge Lorenzo de Constantí, club en el que va començar a entrenar i amb el qual va competir per primer cop l’any 2017.

 

Amb velocitats que arriben al 160 km/hora, Ian Varo entrena unes 9 hores a la setmana durant 3 dies, i la seva afició pel motociclisme l’ha portat a la primera cita del campionat a Alcarràs carregat d’il·lusió i energia per gaudir de la cursa i aconseguir el  segon lloc i el primer podi de la temporada.

 

 

 

El jove pilot de l’Albiol Ian Varo competirà oficialment en 70cc a partir de l’11 de març

 

 L’Ajuntament de l’Albiol dona suport al jove veí de l’Albiol Ian Varo, que amb només 11 anys ha iniciat una carrera esportiva en el món del motociclisme que els seus pares, familiars, amics i seguidors esperen que el pugui dur ben lluny en el competitiu món del motor.

 

Ian Varo iniciarà aquest proper 11 de març la seva participació en la Copa Catalana de Promovelocitat RACC al circuit d’Alcarràs en la categoria de 70cc 2 Temps Promocat 1. El jove corredor ja va fer dos podis l’any passat i va quedar en vuitè lloc a la Copa Catalana, mentre que per aquest any l’objectiu és quedar entre els 3 primers, com explica el seu pare Manuel Varo.

 

L’afició de l’Ian que ja desde petit tenia per qualsevol vehicle amb rodes es va incrementar quan fa 3 anys el seu pare va recuperar i arreglar una moto petita, adequada a les seves condicions. Tant li va agradar a l’Ian que els pares el van inscriure a una escola de pilots de Constantí, club en el que va començar a entrenar i amb el que va competir per primer cop l’any 2017.

 

Amb velocitats que arriben als 160 km/hora, Ian Varo entrena actualment unes 9 hores a la setmana durant 3 dies, un temps que, de tota manera, no li resta eficàcia en els estudis, ja que el jove albiolenc treu bones notes a l’escola de la Selva on està estudiant.  

 

La presentació de la temporada 2018 del pilot albiolenc es va dur a terme fa pocs dies en una cafeteria de Reus on el motociclisme hi té molt de protagonisme i on el jove pilot va donar a conèixer la moto amb que correrà, així com la resta de l’equipament amb que té previst afrontar aquest campionat.