IX ALMOGÀVER MUNTANYES DE PRADES 2019 - CAMINADA DE RESISTÈNCIA

Publicat el 29/03/2019

 

Aquesta  caminada de resistència és tot un repte:  vol emular l'esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers. Aquests guerrers catalans van batallar i conquerir mitja mar Mediterrània durant l'edat mitjana. Només uns pocs escollits han estat capaços d'aconseguir gestes similars. L'Almogàver Muntanyes de Prades ofereix l'oportunitat d'experimentar les sensacions i les vivències que representa el gran repte de completar el recorregut.

 

El recorregut vol donar a conèixer les raconades més desconegudes i espectaculars de les Muntanyes de Prades, dins de les limitacions de distàncies i desnivells que implica el Circuït Català de Caminades de Resistència. Així, els participants passen també per bona part dels nuclis habitats de l'interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls del Brugent, Glorieta i Siurana) per la qual cosa resulta un recorregut de descoberta integral d'aquest territori. Un recorregut, al mateix temps exigent i tècnic, que farà gaudir els participants amants de la muntanya.

 

La IX Almogàver Muntanyes de Prades de 2019, que es farà el 30 de març, la sortida serà a les 7 del matí.  És una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya amb un temps limitat de 15 hores. El recorregut és de 55,5 quilòmetres senyalitzats i 4.120 metres de desnivell acumulat, que transcorre íntegrament per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a la vila de Vilaplana. És una prova puntuable per a la Prova puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2019, en què s'estableix una puntuació individual.

 

Animeu-vos!!!!