JORNADA DE FUTBOL FEMENÍ 2016

Publicat el 10/05/2016

 

El proper 16 de maig de 9:30 a 14:00 h se celebrarà una nova edició de la "Jornada de Futbol Femení" de manera simultània a les 14 seus federatives d'arreu del territori català. Aquest serà el quart any consecutiu que la Federació Catalana de Futbol, amb el suport del Consell Català de l'Esport, organitza aquesta jornada per tota Catalunya amb l'objectiu de promoure el futbol entre les noies amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys que no siguin practicants habituals d'aquest esport. La jornada també va dirigida a aquelles noies que ja juguen a futbol i volen millorar la seva tècnica.

 

Aquesta iniciativa preveu la participació de més de 2.000 jugadores que gaudiran del futbol arreu del país. Amb activitats com aquestes, la Federació Catalana de Futbol segueix la voluntat de la Junta Directiva de promoure i fer créixer el futbol femení.

 

En aquest enllaç http://fcf.cat/noticia/quatre-anys-fent-futbol-femeni/14/04/2016 podeu consultar totes les seus i les instal·lacions on es durà a terme la "Jornada de Futbol Femení" i descarregar-vos les butlletes d'inscripció i els cartells, on veureu el programa d'activitats.

 

La inscripció és gratuïta i podeu trobar-ne més informació a www.fcf.cat

 

Adjuntem cartell i butlleta d'inscripció