L' ALBIOL : CICLE DE TALLERS 2019

Publicat el 15/01/2019

 

L’Albiol inicia el diumenge 20 de gener de 2019 un nou cicle de tallers; aquest primer taller sota el títol "Què fer amb el que ens dona la terra"  anirà a càrrec de M. José Arcas León ( especialista en cosmètica natural i teràpies complementàries) i Ronald Boyd (agricultor ecològic).

 S'elaborarà un coco labial i s'explicarà com es fa la poda i perquè s'ha de fer.

Hi haurà una sorpresa per a tothom!!!!

 

El segon taller que es farà el diumenge 17 de febrer de 2019 porta per títol "Fem formatges a casa", anirà a càrrec de Formatgeria el Boc de Mont-ral, ens faran una breu explicació de com s'elaboren els diferents tipus de formatges tradicionals.

Faran mató i se'l podran emportar cap a casa.

 

El tercer taller que es farà el diumenge 17 de març de 2019 sota el títol "Com fer kombucha a casa", anirà a càrrec de Kambucha la Valiente, ens farà una presentació de la beguda, ens dirà quins són els ingredients per a poder-la fer i ens donarà la recepta per tal que la poguem fer a casa.

Entre tots farem la beguda i ens emportarem cap a casa un pot de Scoby.

 

El quart taller es farà el diumenge 21 d'abril de 2019 sota el títol "Descobreix l'apicultura", anirà a càrrec de la Casa de la Mel. En aquest taller coneixerem la importància de les abelles en els ecosistemes, les abelles que formen eixam, què és el que mengen, quins productes ens regalen... també aprendrem com és la feina de l'apicultor, així com també, quina és la roba i les eines que utilitzen.

Farem una espelma i ens l'emportarem cap a casa.

 

Tots els tallers són gratuïts i tindran lloc d'11.00 a 13.00 hores al local de l'ADF de l'Albiol.

 

Gaudireu també del Mercat-Fira on podreu aprofitar per comprar productes artesans i km0!

 

No hi faltis!!!!