L' ALBIOL: CICLE DE TALLERS

Publicat el 12/09/2018

 

 

L’Albiol tanca el cicle anual de tallers amb un per aprendre a fer sugarcraft per Nadal

 

Divendres 26 de novembre l’Albiol tancarà el cicle de tallers que ha organitzat durant tot l’any sobre temàtiques diverses. En aquesta ocasió la proposta és fer “Sugarcaft per Nadal”, és a dir, com decorar pastissos i galetes de Nadal amb sucre realitzant formes decoratives.

 

El taller anirà a càrrec de Maria Muïr, és completament gratuït i tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala Urrutia de les Oficines Municipals de Masies Catalanes. El taller és eminentment pràctic i per això tothom qui assisteixi podrà decorar la seva pròpia galeta i emportar-se-la.

 

En total l’Ajuntament de l’Albiol ha organitzat aquest any 8 tallers: 3 que es van desenvolupar a la primavera entorn l’aromateràpia i la risoteràpia; 2 a l’estiu sobre com fer un ram de flors i sobre l’ensinistrament de gossos i l’adopció d’animals de companyia; i per últim s’han fet  3 tallers més a la tardor, per parlar d’ungüents naturals; sobre com fer centres de taula amb materials reciclats i, ara, aquest últim del proper divendres  sobre el sugarcraft i el Nadal.

 

L’Albiol inicia un nou cicle de tallers 

 

L’Albiol inicia el divendres 21 de setembre un nou cicle de tallers; aquest primer taller sota el títol "Ungüents terapèutics",  del Projecte Bálsamos Shangril·la,promogut per persones nutricionistes, homeòpates i naturistes interessades en les medicines alternatives i els remeis casolans.  Aquest taller anirà a càrrec de Carla Albiol. Si hi vols participar, vine i et podras fer tu el teu ungüent de calèndula i te'l podras emportar.

 

El segon taller que es farà el divendres 26 d'octubre porta per títol "Centres de taula amb materials reciclats",  aquest taller anirà a càrrec de Jordi Nager, que ens ensenyarà a donar una altra vida als residus per decorar la nostra llar amb un original centre de taula fet de materials reciclats. Podras fer-te tu mateix el centre de taula i te'l podras emportar.

 

El tercer taller que es farà el divendres 23 de novembre porta per títol "Sugarcraft per Nadal", a càrrec de Maria Muïr, que ens ensenyarà l'art del sugarcraft per decorar pastissos i galetes per Nadal. Vine, fes el teu sugarcraft de Nadal i emporta-te'l.

 

Tots els tallers són gratuïts i tindràn lloc a les 20:00 hores a la Sala Urrutia de les Oficines Municipals de l’Albiol a Masies Catalanes.

 

Adjuntem cartell dels tallers