L'ALBIOL : CICLE DE TALLERS

Publicat el 05/06/2018

 

 

 

Nou taller a l’Albiol per aprendre a fer un ram de flors

 

L’Ajuntament de l’Albiol continua amb el cicle de tallers aquest mes de juny. Concretament el divendres 15 de juny, a les 20 h, el florista Edmon Fortuny ensenyarà als assistents els conceptes bàsics a tenir en compte a l’hora de fer un ram de flors. El taller serà eminentment pràctic, ja que les persones que hi participin podran fer el seu propi ram i emportar-se’l a casa.

 

L’activitat és gratuïta i es farà a la Sala de Joan Martorell de les Oficines Municipals de Masies Catalanes.

 

 

L’Albiol inicia un nou cicle de tallers 

 

L’Albiol inicia el divendres 15 de juny un nou cicle de tallers; aquest primer taller sota el títol "Vine a fer el teu ram i emporta't-el ",  que en aquest cas es centrarà en poder elaborar el teu propi ram, aquest taller anirà a càrrec de Edmon Fortuny, florista i propietàri de la floristeria Fortuny de la Selva del Camp.

 

El segon taller que es farà el divendres 20 de juliol porta per títol "Todos merecemos un hogar", dedicat especialment als animals, principalment als gats i als gossos. Aquest taller anirà a càrrec de sos can & cat, Associació sense ànim de lucre, amb l'ensinistrador de gossos Víctor de Vic.

 

El dos tallers són gratuïts i tindràn lloc a les 20 hores a la Sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals de l’Albiol a Masies Catalanes.

 

Adjuntem cartell dels tallers