L'ALBIOL CONDICIONA DIVERSOS CAMINS MALMESOS PELS AIGUATS

Publicat el 06/02/2020

El temporal Glòria, que ha tingut efectes devastadors sobre nombrosos indrets de Catalunya, no ha comportat problemes seriosos al terme municipal de l’Albiol, segons ha confirmat l’Ajuntament un cop fet el repàs i la supervisió dels elements públics del municipi. Per tant, doncs, en aquesta ocasió no ha calgut lamentar pèrdues o desperfectes de consideració.

 

Per contra, els forts aiguats i episodis de pluja que es van registrar durant el passat mes de novembre sí que van malmetre alguns camins d’ús públic i d’accés a masos habitats del nostre municipi. En aquest sentit, els camins de Mas Vidal, el de Mas de Vallverdú i el del Garramell es van veure greument afectats, per la qual cosa el Govern municipal va decidir, en Comissió de Govern, actuar-hi el més aviat possible per condicionar i repassar aquests camins a fí de garantir-ne el seu ús per al trànsit normal de persones i vehicles.

 

La intervenció, valorada en gairebé 5.000 euros, encara no està completament finalitzada ja que entremig hi ha tornat a haver diversos dies de pluja, mal temps i temporal, però ara, si es restableix la normalitat meteorològica, aquests treballs de condicionament quedaran definitivament enllestits.  

   

l'Albiol  - Autor: CostaWeb21