TALLER DE NUTRICIÓ I SALUT A L'ALBIOL. "APRENENT A TRAVÉS DEL JOC"

Publicat el 10/03/2017

 

La psicomotricitat, tema central del segon taller de Nutrició i Salut a l'Albiol

 

Dins el cicle de tallers Nutrició i Salut a l'Albiol, el divendres 3 de març es va realitzar la segona activitat titulada "APRENENT A TRAVÉS DEL JOC". Es va centrar en la psicomotricitat i en com és una eina de desenvolupament principalment per als infants d'entre 2 i 5 anys, però també una eina terapèutica que pot ajudar als nens i nenes a superar diverses problemàtiques durant el seu creixement.

 

El taller va anar a càrrec de Marcel Folch, que és mestre d'Educació Infantil i tècnic superior d'animació d'activitats físicoesportives, juntament amb Mònica Farran, que és mestra d'Educació Física i també tècnica superior d'animació d'activitats físicoesportives. A banda d'exposar breument el naixement d'aquesta disciplina, l'activitat es va centrar en l'aplicació pràctica de la psicomotricitat des del punt de vista educatiu i terapèutic.

 

A més, els infants assistents també van poder experimentar amb diversos elements de joc, la qual cosa va permetre comentar des del punt de vista pràctic les diferents etapes d'evolució dels infants, segons la seva edat, des del punt de vista de la psicomotricitat.

 

Aquest era el segon taller del cicle Nutrició i Salut a l'Albiol, que continuarà el proper 31 de març, a les 20 hores, a la Sala Urrutia de Masies Catalanes, i que porta per títol "Menjo salut. Tot allò que vols saber per tenir una salut de ferro". Anirà a càrrec de Cèlia Rodríguez Borjabad, dietista - nutricionista de la Unitat de Vascular i Metabolisme de l'Hospital Sant Joan de Reus i investigadora. 

 

No serà la típica xerrada sobre l'alimentació saludable, ja que hi haurà una sorpresa per a tots els assistents!!!