TALLER DE NUTRICIÓ I SALUT A L'ALBIOL. "D'ESPORT A ESPORT TIRO PERQUÈ EM FAIG MÉS FORT. JUGANT APRENC A MENJAR SALUDABLE"

Publicat el 25/04/2017

 

Taller sobre esport i alimentació per a infants dins del cicle Nutrició i Salut a l'Albiol

 

El proper 28 d'abril, a les 20:00 hores, a la Sala Urrutia de Masies Catalanes tindrà lloc el taller "D'esport a esport tiro perquè em faig més fort. Jugant aprenc a menjar saludable", que se centra en l'alimentació en els nens com a factor clau per créixer sans i fort. El taller s'adreça a tota la família (pares i mares, infants, avis i àvies) i promoura la participació dels assistents, per provar i fer tasts i utilitzar els sentits.

 

El taller va a càrrec de Célia Rodríguez Borjabad, que és dietista-nutricionista graduada en la Universitat Rovira i Virgili (URV). També és màster en Nutrició i Metabolisme per la URV i la Universitat Autònoma de Barcelona, i actualment treballa en la Unitat de Vascular i Metabolisme de l'Hospital Sant Joan de Reus com a dietista-nutricionista i investigadora. Ha participat en diversos articles i llibres científics.

 

Aquest taller tanca el cicle d'activitats gratuïtes Nutrició i salut a l'Albiol, organitzat per l'Ajuntament d'aquest municipi amb l'objectiu de promocionar la millora de la salut i la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la població. El cicle es va iniciar el passat 17 de febrer i ha constat d'un total de 4 activitats adreçades a diferents públics que han combinat la informació sobre la temàtica tractada i la pràctica i l'experimentació.