TALLER DE NUTRICIÓ I SALUT A L'ALBIOL. "MENJO SALUT. TOT ALLÒ QUE VOLS SABER PER TENIR UNA SALUT DE FERRO"

Publicat el 29/03/2017

 

 Taller sobre alimentació saludable dins del cicle Nutrició i Salut a l'Albiol

 

El proper 31 de març, a les 20:00 h a la Sala Urrutia de Masies Catalanes tindrà lloc el taller "Menjo salut. Tot allò que vols saber per tenir una salut de ferro". Amb sorpresa inclosa, el taller vol repassar tot allò que s'ha de fer per seguir una vida sana i saludable, i com una alimentació correcta ha de permetre a la persona mantenir un bon estat de salut i li ha de possibilitar fer les activitats de la vida diària.

 

El taller va a càrrec de Cèlia Rodríguez Borjabad, que és dietista-nutricionista graduada en la Universitat Rovira i Virgili (URV). També és màster en Nutrició i Metabolisme per la URV i la Universitat Autònoma de Barcelona, i actualment treballa en la Unitat de Vascular i Metabolisme de l'Hospital Sant Joan de Reus com a dietista-nutricionista i investigadora. Ha participat en diversos articles i llibres científics.

 

Aquest taller s'inclou dins el cicle d'activitats gratuïtes Nutrició i Salut a l'Albiol, organitzat per l'Ajuntament d'aquest municipi amb l'objectiu de promocionar la millora de la salut i la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la població. El cicle es va iniciar el passat 17 de febrer i es desenvoluparà fins el 28 d'abril, amb activitats adreçades a diferents públics que combinen la informació sobre la temàtica que es tracta i la pràctica i l'experimentació.