TRAIL SERIES L'ALBIOL 2016 . GALERIA FOTOGRÀFICA

Publicat el 18/06/2016

 

El proper dissabte 18 de juny de 2016 es farà el TrailSERIES a l'Albiol com anys passats.

 

De caràcter semi-nocturn, amb sortida i arribada a l'Albiol, aquesta és la prova més a l'est del circuit trailSERIES Costa Daurada.

 

És la tercera vegada que la prova transcorre per la Vall del Glorieta i, enguany, com a novetat, tindrà sortida i arribada a l'Albiol.

 

Aquest divendres 29 d'abril es va obrir el període d'inscripció per apuntar-se a la segona edició del trailSERIES l'Albiol, que enguany serà la tercera prova puntuable del Circuit trailSERIES Costa Daurada 2016. Aquest esdeveniment de caràcter seminocturn que es durà a terme el proper 18 de juny en horari de tarda, està organitzat per Naturetime i la Secció de Muntanyes de l'Agrupació Cultural Vila-seca i amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Albiol.

 

Aquesta prova consta de dues curses, una de 19,6 km. i 942 metres de desnivell positiu i una altra de 12,6 Km. i 707 metres de desnivell positiu. Ambdós recorreguts passen pels camins de la Vall del Glorieta, i el traçat més curt és fins i tot apte per a caminadors.

 

Prèviament, el 22 de maig, es disputarà al Catllar la segona de les curses puntuables del circuit trailSERIES Costa Daurada, cursa per la qual també es possible inscriure's al mateix web.

 

Així que si vols gaudir  del trailrunning, visitar racons meravellosos on sembla que el temps s'aturi, vine a gaudir d'aquest trail màgic!!!!

 

Les inscripcions es poden realitzar des del web de Naturetime.

 

Adjuntem el recorregut

 

"Guinjoan, Munté, Martí i Gil s'enduen el trailSERIES L'Albiol"

 

Marc Guinjoan i Eugènia Munté a la cursa de 21 km. i Salvador Martí i Neus Gil a la de 10 km. han estat els guanyadors de la segona edició del trailSERIES L'Albiol, que ha aplegat aquest dissabte a la tarda uns 200 participants entre les dues curses i la caminada en la que era a la tercera prova puntuable del Circuit TrailSERIES Costa Daurada 2016. El certamen ha estat organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultura Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Albiol.

 

Guinjoan ha dominat la cursa llarga, gestionant el seu avantatge fins a guanyar amb un temps de1:52:20. A continuació ha arribat Jesús Sánchez (1:54:56), mentre que el podi l'ha completat un Miguel Ángel Monterreal que ha anat de menys a més (1:57:06).

 

En fèmines, triomf rotund d'Eugènia Munté (2:08:52), amb quasi deu minuts d'avantatge sobre la segona classificada, Edurne Zazpe (2:17:34). El podi l'ha completat la veterana Eva Maria Tapia (2:30:46).

 

En la cursa curta, victòria ajustada de Salvador Martí (1:13:46) per davant de Blai Hermoso (1:14:11). El Tercer lloc se l'ha adjudicat Joan Mariné (1:15:59).

 

En categoria femenina, Neus Gil ha assolit el triomf amb un temps de 1:28:39; la segona posició ha estat per a Ingrid Ruíz (1:31:10) i a tercera, per a Sandra Serrano (1:43:03).

 

La propera prova puntuable del Circuit trailSERIES Costa Daurada serà el 9 de juliol amb el trailSERIES Colldejou. Les inscripcions per aquesta cursa romanen obertes a web www.naturetime.es . També es poden formalitzar amb un 15% de descompte a la botiga Evasion Running Reus.