VII ALMOGÀVER MUNTANYES DE PRADES - CAMINADA DE RESISTÈNCIA

Publicat el 01/02/2017

 

L'Albiol serà, per primer cop, punt de control i avituallament de l'Almogàvers Muntanyes de Prades.

 

El municipi de l'Albiol instal·larà enguany, per primer cop, un punt de control i avituallament a la VII Almogàver Muntanyes de Prades, una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya amb sortida i arribada a Prades. La prova sortirà el dissabte 18 de març a les 07:00 del matí de Prades, amb un límit de 500 inscripcions i un temps màxim de 17 hores per completar els 60,25 quilòmetres del recorregut.

 

El punt de control i avituallament de l'Albiol serà el quart dels set que tindrà la prova i estarà situat pràcticament a la meitat de la prova, al punt quilomètric 28,73 d'una prova amb un recorregut total de 60,25 quilòmetres. Aquest punt d'avituallament s'obrirà a les 11:15 del matí i es mantindrà en funcionament fins a les 15:30 h. Diversos voluntaris atendran el punt d'avituallament on els corredors podran beure aigua i menjar peces de fruita tallada i preparada perque la puguin prendre sense haver-se d'aturar.

 

L'Almogàver Muntanyes de Prades és una caminada de resistència que vol emular l'esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers, guerrers catalans que van conquerir mitja mediterrània durant l'Edat Mitjana. La prova passa per bona part dels nuclis habitats de l'interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls (Brugent, Glorieta i Siurana).

 

La inscripció a la prova es tancarà el proper 16 de març o un cop s'arribi als 500 inscrits.

 

Animeu-vos a participar!!!

 

161 corredors passen per l'Albiol en l'Almogàvers Muntanyes de Prades

 

Els 161 corredors que van participar dissabte 18 de març en la VII Almogàvers Muntanyes de Prades van passar pel punt d'avituallament que per primera vegada es va organitzar a l'Albiol, concretament al punt quilomètric 28,73 d'una prova amb un recorregut total de 60,25 quilòmetres amb sortida i arribada a Prades.

 

Un total de 11 persones voluntàries, 2 de l'Associació de Defensa Forestal (ADF) de l'Albiol, 7 de l'Associació Amics de les Muntanyes de Prades i 2 més veïns de l'Albiol, han atès aquest punt on han posat a disposició dels participants fruita tallada, entrepans i beguda. El punt d'avituallament s'ha obert a les 11:15 hores i s'ha tancat a les 17:00 hores, un cop han passat tots els participants.

 

L'Almogàvers Muntanyes de Prades és una caminada de resistència no competitiva que vol emular l'esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers, guerrers catalans que van conquerir mitja mediterrània durant l'Edat Mitjana. La prova passa per bona part dels nuclis habitats de l'interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls (Brugent, Glorieta i Siurana).

 

Adjuntem el cartell

CARTELL: VII ALMOGÀVER MUNTANYES DE PRADES 2017