VIII ALMOGÀVER MUNTANYES DE PRADES 2018 - CAMINADA DE RESISTÈNCIA

Publicat el 16/02/2018

 

Els Amics de les Muntanyes de Prades han anunciat a la vuitena edició de l'Almogàver Muntanyes de Prades, una caminada de resistència que vol emular l'esperit de sacrifici, la força i la determinació dels antics almogàvers. Aquests guerrers catalans van batallar i conquerir mitja mar Mediterrània durant l'edat mitjana. Només uns pocs escollits han estat capaços d'aconseguir gestes similars. L'Almogàver Muntanyes de Prades ofereix l'oportunitat d'experimentar les sensacions i les vivències que representa el gran repte de completar el recorregut.

 

El recorregut vol donar a conèixer les raconades més desconegudes i espectaculars de les Muntanyes de Prades, dins de les limitacions de distàncies i desnivells que implica el Circuït Català de Caminades de Resistència. Així, els participants passen també per bona part dels nuclis habitats de l'interior de les Muntanyes de Prades i per les seves tres valls del Brugent, Glorieta i Siurana) per la qual cosa resulta un recorregut de descoberta integral d'aquest territori. Un recorregut, al mateix temps exigent i tècnic, que farà gaudir els participants amants de la muntanya.

 

La VIII Almogàver Muntanyes de Prades de 2018, que es farà el 17 de març, a les 7 del matí, és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya amb un temps limitat de 15 hores. El recorregut és de 55,5 quilòmetres senyalitzats i 4.120 metres de desnivell acumulat, que transcorre íntegrament per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a la vila de Vilaplana. És una prova puntuable per a la Prova puntuable per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2018, en què s'estableix una puntuació individual.

 

La inscripció es farà a partir del 3 de febrer través de la web de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i es tancarà el 15 de març o un cop assolits els 500 participants. 

 

Animeu-vos a participar!!!!!