VOLS CONÈIXER LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA (UOC) ?

Publicat el 10/06/2016

 

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) és una universitat online arrelada a Catalunya que forma les persones al llarg de la vida alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement. 

 

L'oferta acadèmica de la UOC inclou: graus, màsters, estudis de postgrau, especialitzacions, seminaris, cursos, assignatures per a cursar lliurement, cursos d'idiomes i programes de doctorat. 

 

La missió de la UOC és oferir formació al llarg de la vida. El compromís de la UOC amb la societat és afavorir que tota persona amb voluntat de millorar les seves capacitats i competències pugui accedir a la universitat, i d'aquesta manera fer crèixer el nivell educatiu i les competències de la societat en general.

 

El proper 20 de juny de 2016 a la seu del carrer Jaume Huguet, 1 de Valls tindrà lloc a les 19:00 h de la tarda una sessió informativa de la Universitat Oberta de Catalunya. Una bona oportunitat per a saber què i com estudiar a través del sistema UOC, i per a resoldre en directe i amb els professionals de la Universitat tots els dubtes que se us puguin ocòrrer.

 

L'accés és lliure però us recomanem inscriure-us a htt://estudis.uoc.edu

 

Adjuntem cartell de les sessions informatives