XECS - NADÓ

Publicat el 17/04/2018

 

 

L’Albiol lliura els xecs-nadó a un nen i una nena nascuts el 2017 i celebra la Festa de la Primavera

 

El proper diumenge 15 d’abril, a les 12.15 h, l’Ajuntament de l’Albiol lliurarà un xec de 150 euros a cadascun dels nadons nascuts en 2017, i en que en aquesta ocasió són 2: un nen que es diu Aday, nascut el 27 d’agost de 2017, i una nena que es diu Esperança, i que va néixer el 26 de novembre de 2017. L’acte de lliurament dels xecs tindrà lloc a la sala Joan de Martorell de les Oficines Municipals a Masies Catalanes.

 

Aquest és el segon any que l’Ajuntament de l’Albiol fa lliurament del xec nadó després que en 2016 aprovés tirar endavant la iniciativa per donar un ajut a les famílies. L’any 2017 es van lliurar 6 xecs nadó de 150 euros cadascun.

 

Paral·lelament, l’Ajuntament obsequia els infants en néixer amb un cabirol de peluix que va emplenat d'herbes aromàtiques i en escalfar-lo al microones desprèn aromes que ajuden a relaxar els infants.


El lliurament dels xecs nadó coincideix aquest diumenge, 15 d'abril, amb la celebració de la Festa de la Primavera, que consistirà en una plantada popular de flors i plantes autòctones entre les 9.30 h i les 12 h en un solar municipal situat al carrer del Dragó 52-57.Posteriorment, a les 12.30 h hi haurà una xerrada sobre metereologia a càrrec d’Eduard Marimon, observador metereològic i membre del grup MeteoPrades.

 

La Festa de la Primavera va celebrar-se l'any passat al Mirador de l'Albiol, al nucli antic del municipi, mentre que enguany l'escenari canvia i la festa popular es trasl·lada al nucli de Masies Catalanes.

 

L'Albiol lliure dos xecs - nadó a l'Aday i l'Esperança

 

El regidor d'Hisenda i Comunicació de l'Ajuntament de l'Albiol, Albert Pujol, en nom del Consistori, va lliurar aquest passat diumenge, 15 d'abril, dos xecs nadó de 150 euros cada un a les dues famílies de l’Albiol que durant l’any 2017 van augmentar la població albiolenca amb l’arribada de dos nadons: l'Aday, nascut el 27 d'agost passat, i l'Esperança, nascuda el passat 26 de novembre.

 

Aquest és el segon any que l'Ajuntament de l'Albiol lliura xecs nadó als infants nascuts al poble. El Consistori va acordar dur a terme aquesta iniciativa per donar la benvinguda als nous albiolencs i albiolenques i l’any 2017 va lliurar 6 xecs als nadons nascuts durant l’any 2016, mentre que enguany s’han fet dos lliuraments. A l’Albiol actualment hi ha 12 nens i nenes d’entre 0 a 3 anys. 9 d’ells són nens i 3 són nenes.

 

L’acte de lliurament dels xecs nadó s’ha fet immediatament després de la plantada de flors i plantes de la Festa de la Primavera, que ha servit per arranjar un solar municipal de Masies Catalanes, situat al carrer Dragó, com a zona verda.