XX SETMANA SENSE FUM 2019

Publicat el 15/04/2019

CAMPANYA SETMANA SENSE FUM

 

Un any més, del dia 24 al 31 de maig de 2019 es durà a terme la XX Setmana Sense Fum 2019.

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d'abandonar el consum del tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

 

El lema per aquest any 2019 és RECUPERA LA INSPIRACIÓ! 

 

Amb la intenció d’aconseguir la major difusió d’aquesta XX Setmana Sense Fum s’han editat: un pòster específic de la ssf19, propostes d’activitats, punts de llibre i xapes amb la frase: ET PUC AJUDAR A DEIXAR DE FUMAR. Tots aquests materials i més informació es podran descarregar al web de la Setmana Sense Fum 2019 per tal de fer la màxima difusió a través de les xarxes socials.

 

Des del Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum us encoratgem que durant el període comprés entre l’1 d’abril fins al 10 de maig, feu difusió en el vostre àmbit de l’Enquesta en línia (enllaç), que cada any recollim, dirigida a població en general. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum de tabac i l‘opinió de la població sobre temes d’actualitat en tabaquisme. Amb la informació recollida es realitzarà, com cada any, l’informe que es farà públic en una roda de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum.

 

Aquest any trobareu dos tipus d’enquestes: http://www.setmanasensefum.cat/Enquesta.aspx

 

  • Per a joves (15-25 anys)
  • Per a adults (majors de 25 anys).