BAR RESTAURANT L'ALBIOL

Publicat el 27/01/2016

Aquest local propietat de l’Ajuntament de l’Albiol  que va ser reformat l’any 2009  pretén donar un servei al Municipi i a les persones que ens visiten.

 

Obert tots els dies de la setmana excepte el dilluns, hi trobaran un ambient familiar i agradable, acompanyat d’una cuina tradicional elaborada amb productes de primera qualitat.

 

La carta disposa d’una alta varietat de plats per a tots els paladars i butxaques , disposa també de menús diaris i de caps de setmana, també oferim els tradicionals esmorzars amb forquilla i una amplia varietat de entrepans.

 

Hi podem trobar també rebosteria casolana per a celíacs. Som conscients de que, cada cop hi ha més gent amb intolerància al gluten, per aquest motiu i perquè també puguin gaudir d'un bon postre, fem rebosteria sense gluten: pastís de polenta i albercoc, pastís de moniato, pastís de formatge, etc... Adjuntem fotografies.

 

Si algú vol  celebrar algun esdeveniment, al Bar Restaurant L’Albiol  li podem oferir tot el que vostè hagi pensat perquè la celebracio sigui completa. Consulti’ns

 

 

 

C/ Sant Miquel, 6

43479 L’ALBIOL

Telèfon: 609.338.219 - 609.770.755 – 977.098.013
E-mail: albiol.restaurant@hotmail.com