SALUTACIÓ DE L’ALCALDE

Publicat el 01/07/2019

 

Conèixer i gaudir l’Albiol

Amics, amigues,

 

Com a alcalde de l’Albiol, i en nom de tot el municipi, em plau donar-vos la benvinguda a través d’aquest canal, el web municipal de l’Albiol.

 

Aquest canal de comunicació té dos objectius principals. D’una banda és una eina que dona servei a tots i a totes els convilatans del municipi i, d’altra banda, és una finestra oberta a totes les persones que, per un motiu o altre, volen conèixer i descobrir l’Albiol.

 

Sigui quina sigui la motivació que us ha dut fins aquí, al nostre portal web hi trobareu informació sobre l’actualitat municipal i informació sobre les gestions administratives que poden ser del vostre interès, tant pel que fa als tràmits que podeu fer electrònicament com sobre la gestió del govern municipal.

 

L’altre gran objectiu del nostre portal és donar a conèixer els atractius i la singularitat de l’Albiol. El nostre és un dels municipis petits dins la comarca del Baix Camp pel que fa a nombre d’habitants, però amb una gran extensió territorial. A més, per la seva situació geogràfica en un extrem de la comarca i per la seva disposició urbanística és també una de les poblacions menys conegudes. En canvi, el seu paisatge muntanyós, enfilant el camí de les Muntanyes de Prades, i la seva orografia el converteixen en una atalaia envejable sobre un ampli territori del Camp de Tarragona, i en un lloc privilegiat per a la pràctica dels esports de muntanya.

 

Per tot això, a més de conèixer l’Albiol virtualment a través de la informació que oferim des d’aquest lloc web, us convidem especialment a visitar-nos i a gaudir del patrimoni natural i paisatgístic que caracteritza el nostre poble. Admirar aquest entorn, gaudir del silenci, delectar-se amb la tranquil·litat que ens envolta són valors molt preuats, que trobareu a l’Albiol i que us sorprendran.

 

Esperem, per tant, que la vostra visita virtual o física al nostre municipi sigui ben profitosa. Tenim el convenciment que l’Albiol no us defraudarà.

 

 

 

Mario Cortés Ayén

Alcalde