L’AJUNTAMENT DE L’ALBIOL IMPULSA UN CONCURS FOTOGRÀFIC PER CONFECCIONAR EL CALENDARI MUNICIPAL DE L’ANY 2021

Publicat el 23/09/2020

Els veïns i veïnes de l’Albiol escolliran, amb els seus vots, les imatges guanyadores

L’Ajuntament de l’Albiol impulsa un concurs fotogràfic, amb la voluntat que les 12 imatges més votades apareguin al calendari municipal de l’any 2021, que serà editat pel consistori. La temàtica escollida per aquest concurs és l’Albiol.

Cada participant podrà presentar, abans del 19 d’octubre de 2020, un màxim de tres fotografies fetes al municipi. Els veïns i veïnes de l’Albiol seran els encarregats d’escollir, amb els seus vots del 26 d’octubre al 6 de novembre, els guanyadors del certamen.

Les imatges es podran presentar, físicament, a les dependències municipals de Masies Catalanes o a través del correu electrònic ajuntament@albiol.cat. En aquest cas, en el correu s’haurà de fer constar el títol de cada fotografia, així com el nom i cognom de l’autor/a, adreça, població i telèfon de contacte.

En tots els casos les fotografies s’han de presentar en un o més arxius JPG (entre 1MB i 3MB) i resolució 300 ppp. Les captures han de ser horitzontals i cadascuna ha de tenir títol diferent.

Els guanyadors del concurs, a més de la publicació de la fotografia en el calendari de l’Albiol per a l’any 2021, seran obsequiats amb un sopar per a dues persones en un restaurant de la demarcació.

L’objectiu del certamen és captar la bellesa de l’Albiol i, d’aquesta manera, poder-ne gaudir tots els mesos de l’any a través del calendari amb les fotografies més votades per tots els veïns i veïnes de la localitat.

 

 

BASES CONCURS DE FOTOGRAFIA 2020 - CALENDARI 2021: “L’ALBIOL”

 

OBJECTE

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de l’Albiol ha instituït el Concurs de fotografia 2020, amb l’objectiu que les 12 fotografies seleccionades surtin al calendari 2021, que serà editat per l’Ajuntament de l’Albiol. La temàtica escollida per aquest concurs és “L’Albiol” (zona urbana i zona rústega).

Aquest concurs persegueix l’objectiu de captar la bellesa del nostre territori i d’aquesta manera, poder-la gaudir tots els mesos de l’any a través d’un calendari amb les fotografies més votades per tots els veïns i veïnes de l’Albiol.

PARTICIPANTS

Poden participar-hi totes aquelles persones físiques que ho desitgin i que tinguin més de 10 anys d’edat. La participació dels menors s’entén condicionada, en el seu cas, al consentiment dels seus progenitors o tutors. L’organització es reserva el dret de vetar fotografies amb contingut ofensiu o inapropiat.

TEMÀTICA

Les fotos han d’estar relacionades amb la temàtica del concurs, la qual serà “L’ALBIOL”, en tots els seus àmbits: Arquitectura, jardins, paisatge, naturalesa, sostenibilitat, entorn de treball, etc.

PRESENTACIÓ DE LES FOTOGRAFIES.

Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies, originals i inèdites, i sense que s’hagin presentat amb anterioritat a un altre concurs, web o altre mitjà digital o imprès. Els participants es responsabilitzen totalment de ser els únics autors, i que no existeixen drets a tercers, com també de tota reclamació per drets d’imatge sobre les fotografies presentades al concurs.

Les fotografies es podran presentar fins el dia 19 d’octubre del 2020 a través de les següents vies:

 

1) PRESENTACIÓ FÍSICA: Es podrà presentar a l’Edifici de la seu social de Masies Catalanes de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimecres o divendres per la tarda de 16 a 20 h. ).

La presentació física de les fotografies hauran d’anar acompanyades del seu format digital en un pen i d’un document escrit on aparegui: el títol de cada fotografia, i el nom i cognoms del autor/a, l’adreça, població i correu electrònic.

2) PRESENTACIÓ PER CORREU ELECTRONIC: Es podran enviar les fotografies a l’email ajuntament@albiol.cat. Al correu s’haurà de fer constar el títol de cada fotografia, així com el nom i cognom de l’autor/a, adreça i població.

Plaça Sant Miquel,5 Telèfon 977846160 43479 - L’ALBIOL ajuntament@albiol.cat

 

En tots els casos les fotografies s’han de presentar en un o més arxius JPG (entre 1MB i 3MB), fotografia impresa mida 30x20cm, i resolució 300 ppp. Les fotografies han de ser horitzontals i cadascuna ha de tenir títol diferent.

TERMINI D’ADMISSIÓ

Les fotografies es podran presentar, fins el dia 19 d’octubre del 2020.

JURAT

Les fotografies seran exposades a la sala Guerau de la Seu Social de Masies Catalanes, del 26 d’octubre al 6 de novembre. Els veïns/veïnes, empadronats/des a L’Albiol, seleccionaran les fotografies guanyadores a través de votació popular mitjançant butlletes que es dipositaran en una urna.

Cada persona podrà votar un màxim de 3 fotografies.

PROCLAMACIÓ DE GUANYADORS

Una vegada finalitzada la votació popular amb el respectiu recompte, es publicaran els guanyadors i es notificarà individualment.

PREMI

A més de la publicació de les fotografies més votades al calendari del 2021, fent constar al peu de la fotografia el nom de l’autor; els autors d’una o més fotografies d’entre les més votades seran obsequiats amb un val per un sopar per a dues persones en un restaurant.

DRETS SOBRE LES OBRES PREMIADES

Les obres premiades passaran a ser propietat de l’Ajuntament de l’Albiol i no podran ser presentades a altres certàmens. L’obtenció del premi comporta la cessió dels drets de comunicació pública, reproducció, distribució i explotació de les obres premiades en qualsevol suport, s’inclou també la cessió d’aquets drets a tercers.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació de totes i cada una de les bases.

 

Concurs fotografia de l'Albiol
Concurs fotografia de l'Albiol - Autor: 1
Concurs fotografia de l'Albiol
Concurs fotografia de l'Albiol