L' ADF RECOMANA PRECAUCIÓ AMB EL FOC

Publicat el 26/07/2019

 

L’Agrupació de Defensa Forestal de l’Albiol (ADF) recorda a tots els veïns i veïnes d’aquest terme municipal la necessitat d’extremar la precaució per evitar possibles incendis o situacions de risc, ja que, en general, es manté la situació d’altes temperatures i sequera que comporten un elevat risc potencial.

 

L’ADF de l’Albiol recomana a tots els ciutadans d’abstenir-se de dur a terme qualsevol treball de manteniment, millora o activitat de risc relacionada amb el foc.

 

A més, recorda l’ADF, dins la parcel·la, finca o jardi queda totalment prohibida la utilització d’eines i maquinària potencialment perillosa com és el cas de radials, serres mecàniques, desbrossadores, soldadors, etc… així com controlar les sortides pel forest, l’ús de motocicletes o altres vehicles amb motors de combustió quan s’activa el Pla Alfa en nivell 3.

 

Finalment, l’ADF albiolenca agraeix a tothom la seva col·laboració en l’adopció de totes les mesures necessàries per gaudir de la muntanya i l’entorn natural amb respecte i precaució per evitar possibles desgràcies personals i/o ambientals.