L’ALBIOL DONA SUPORT AL JOVE PILOT IAN VARO, QUE A FINALS D’ABRIL INICIARÀ EL CAMPIONAT D’ESPANYA SM 85

Publicat el 15/03/2020

 

 L'alcalde de l'Albiol, Mario Cortés, i el regidor d'Esports, Sebastià Troyano, amb el jove pilot albiolenc Ian Varo

 

Si les circumstàncies excepcionals que estem vivint ho permeten, els propers 25 i 26 d’abril el jove pilot de l’Albiol Ian Varo iniciarà al circuït valencià d’Albaida la seva participació al campionat d’Espanya Súper Motard SM 85. El campionat es disputarà sobre un total de sis curses en les que Varo espera portar el nom de l’Albiol dalt de tot del podi.

 

El jove pilot, de només 13 anys, manté una bona trajectòria esportiva ja que durant l’any 2018 i durant el 2019 va aconseguir quedar entre els tres primers classificats en totes les curses que va poder acabar.

 

És per això que aquest any, 2020, l’objectiu és quedar primer al campionat espanyol Súper Motard de 85 centímetres cúbics, una fita difícil, però no impossible, segons els pares del corredor, Manel Varo i Rocío Luna.

 

Per la seva part, l’Ajuntament de l’Albiol dona suport al jove corredor i ho ha fet amb el lliurament, aquest passat dia 11, d’un xec per un import de 200 euros que li van lliurar l’alcalde, Mario Cortés, i el regidor d’Esports, Sebastià Troyano. L’alcalde i el regidor van encoratjar al pilot albiolenc i es van interessar per diverses qüestions relatives tant al jove corredor com a la moto que pilotarà aquest any.

 

A més a més, Cortés i Troyano el van felicitar pel resultat aconseguit aquest 2019, ja que Ian Varo va assolir el tercer lloc en el Campionat de Catalunya Súper Motard i el segon lloc en el Campionat territorial de Tarragona, confirmant amb aquests resultats la bona ratxa iniciada l’any 2018, quan va classificar-se segon a Catalunya i va proclamar-se campió territorial de Tarragona.

  

Pel que fa al campionat del 2020, Ian Varo prendrà la sortida juntament amb uns altres 24 corredors de la seva categoria amb una moto que pesa uns 80 quilos, que ha estat adaptada per als objectius previstos i que pot agafar puntes de velocitat d’entre 120 a 130 quilòmetres hora. De tota manera els circuïts on es disputen aquestes proves tenen molts revolts i les rectes no són gaire llargues, amb la qual cosa les curses són més una qüestió d’habilitat en el pilotatge que de velocitat punta.

 

Els pares de Ian Varo expliquen que els bons resultats esportius assolits els anys 2018 i 2019 i les bones notes escolars que obté el corredor, que fa primer d’ESO a la Selva del Camp, han estat dos al·licients per seguir a la competició, tot i l’elevat cost que té aquest esport. Si el pilot manté la trajectòria, l’objectiu del 2021 seria disputar el campionat espanyol de velocitat, però de moment el que caldrà es completar una bona temporada 2020 i mantenir-se en els llocs de podi, un llocs on Ian Varo ja ha situat el nom de l’Albiol. I és per això que avui, des de l’Albiol, el que volem és desitjar-li sort. Molta sort i molts èxits.   

 

 

 

Si no hi ha cap contratemps, a finals d'abril Ian Varo competirà en el campionat d'Espanya de Súper Mortard SM85
L'Ajuntament de l'Albiol patrocina el jove pilot albiolenc Ian Varo
Ian Varo ha pujat el nom de l'Albiol a tots el podis de les curses que ha acabat en 2018 i 2019
Amb 13 anys, Ian Varo conduirà una moto que pesa 80 kg i que pot arribar als 130 quilòmetres per hora
L'any 2019, Ian Varo que estat tercer de Catalunya i segon de Tarragona en Súper Motard
Ian Varo estudia primer d'ESO a la Selva del Camp amb bons resultats acadèmics
El campionat d'Espanya Súper Motard SM85 s'iniciarà a Albaida (València) a finals d'abril