L’ALBIOL INSTAL·LA UN DESFIBRIL·LADOR AL NUCLI ANTIC AMB L’OBJECTIU DE SER UN MUNICIPI CARDIOPROTEGIT

Publicat el 07/02/2020

L’equip de Govern de l’Ajuntament de l’Albiol ha aprovat recentment l’adquisició d’un desfibril·lador per instal·lar-lo al nucli antic i amb l’objectiu que l’Albiol, progressivament, compti amb els elements preventius necessaris per actuar en casos d’aturada cardiorrespiratòria.  


Actualment ja hi ha un desfibril·lador instal·lat a les oficines municipals de Les Masies Catalanes, i més concretament a l’espai on s’ubiquen les bústies de Correus. Aquest va ser el primer desfibril·lador que es va instal·lar al municipi.


Ara s’ha adquirit un segon desfibril·lador, compra que ha estat parcialment subvencionada amb una aportació de la Diputació de Tarragona. El nou aparell s’ubica al bar restaurant de l’Albiol, al nucli antic.  


Els desfibril·ladors actuen generant una descàrrega elèctrica que, en cas d’aturada cardiorrespiratòria, té com a objectiu la reactivació de la funció cardíaca. El seu ús, en cas de necessitat, és força senzill, la qual cosa permet que persones inexpertes o sense coneixements puguin fer-ne ús en cas d’urgència.

 

Desfibril·lador - Autor: CostaWeb 21