PROMOCIÓ TURÍSTICA

Publicat el 20/05/2019

 

Neix el portal web Turisme Catalunya sota una il·lusionant iniciativa per tal de promoure el turisme de proximitat.

 

Turisme de Catalunya va més enllà dels nuclis de població i la seva excepcional riquesa , ja que també busca endinsar-se en parcs naturals, en fires i festes que creen la identitat purament catalana, així com una exquisida gastronomia estesa per tot el territori.

Turisme de Catalunya comparteix un elegant contrast entre indrets coneguts arreu amb aquells més secrets i encara inexplorats.

Passejant entre muntanyes i respirant l'aire més pur des del cims i punts més alts, així com recorrent la costa mediterrània catalana, també descobrim panoràmiques singulars i explorem els petits paradisos catalans.

 

Ens endinsem en un nou camí arreu de Catalunya. La nostra revista vol recòrrer tots els racons de les terres catalanes i per això es distribuïda a través de quioscos i totes les oficines de Turisme de Catalunya. En aquesta secció podràs consultar totes les revistes mensuals, fent clic sobre de les portades. Per obtenir +info pots contactar amb el departament de disseny i producció a través del correu electrònic: produccion@magazinepublicaciones.com

 

Turisme Catalunya pretén que els seus lectors aprenguin llegint, descobrint i vivint el territori en primera persona, que sentin les paraules a flor de pell i que agafin la càmera per guardar tots els records en la seva motxilla d'aventures.

 

Tots el municipis emmarquen la seva autenticitat amb petits detalls que els fan diferents i això és l'esperit que marca el turisme. Uneix-te a les tradicions i llegendes de cada indret i enriqueix-te de la seva cultura que et farà sentir una mica més de cada lloc.

 

Clicant la foto de més avall, podreu veure el petit reportatge que ens han fet del nostre municipi: L'ALBIOL.