SERVEI DE GUARDATERMES PER MILLORAR LA SEGURETAT AL MUNICIPI

Publicat el 05/02/2019

 

EN MARXA EL SERVEI DE GUARDATERMES PER MILLORAR LA SEGURETAT AL MUNICIPI

 

Des del passat 1 de febrer de 2019 funciona a l'Albiol un servei de guardatermes que té per objectiu millorar la seguretat en tot el municipi.

L'actuació correspon a una voluntat de l'Ajuntament de disposar d'un servei de guarda rural preventiu i dissuasiu, que vigili per tot el terme i que, si detecta  moviments estranys o sospitosos pugui actuar o posar-ho en coneixement dels Mossos d'Esquadra.

 

La prestació del servei va a càrrec d'una empresa especialitzada en guarda rural que l'Ajuntament ha contractat. Les persones encarregades de fer les tasques de vigilància estan convenientment formades i titulades com a guardes rurals per part del Ministeri de l'Interior i habilitades per la Direcció General de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

 

L'àmbit d'actuació de les persones encarregades del servei comprèn tot el terme municipal de l'Albiol, que és de 20,34 km2, tot i que tindran especial atenció per les zones habitades , ja sigui a la urbanització Masies Catalanes com al nucli històric de l'Albiol, el nucli de Bonretorn i els masos escampats pel terme.

 

L'Ajuntament també recomana a tota la població que davant qualsevol fet sospitós sempre ha de contactar amb el telèfon d'emergències 112, des d'on es coordinen els Mossos d'Esquadra, els bombers i altres serveis d'emergències.

 

L'Ajuntament de l'Albiol contracta un guardatermes per vigilar el municipi, podeu veure la notícia en el link de més avall

 

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/lalbiol-contracta-un-guardatermes-per-vigilar-el-municipi-perque-hi-ha-molts-masos-aillats/video/5836375/