SALUTACIÓ DE L’ALCALDESSA

Publicat el 01/07/2015

En nom de l'Ajuntament de l'Albiol i de tots els albiolencs i albiolenques, us dono la benvinguda a la nostra pàgina web oficial, la qual és la nostra eina per obrir les portes a tothom qui vulgui conèixer i saber més sobre el nostre gran tresor, el municipi de l'Albiol.

 

Des de la plana fins dalt a les muntanyes, l'Albiol és un terme ple de racons amb encants i múltiples oprtunitats: zona residencial, per viure amb pau i tranquil·litat amb la família, natura en plena esplendor, turisme rural, entorn inigualable per disfrutar d el'esport, un poble amb identitat pròpia, un castell que ens vigila a tots, arquitectura modernista, gastronomia, productes ecològics... tot a dues passes de les grans ciutats i amb excel·lent accesibilitat.

 

Us convido a visitar la pàgina web de l'Albiol, per saber tot el que hi succeeix, tant dins el consistori com fora al territori i, sobretot, per animar-vos a que ens visiteu.

 

De part de tot l'equip de l'Ajuntament, restem a la vostra disposició de tothom que desitgi obtenir més informació sobre l'Albiol.

 

 

Lídia Guerrero Martín

L'Alcaldessa